Head træder tilbage

Williams motorchef, Patrick Head har i dag meddelt, at han træder tilbage fra sin post ved udgangen af året. Han vil dog forblive hos Williams, hvor han har været siden holdet blev dannet i 1977.

Patrick Head . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/11 2011 klokken 22:11

Det er en af de helt store personligheder, der i dag har meldt ud, at han trækker sig fra forreste linje, når året er slut.

Patrick Head har siden dannelsen af Williams F1 holdet i 1977, nærmest været lige så stærk en karakter som Frank Williams selv.

Nu melder den 65 år gamle brite dog ud, at det er på tide at andre træder til og han rykker om på bagsædet af holdet.

Patrick Head og Sir Frank Williams Copyright Williams F1

Head kommer dog næppe til at kede sig, da han er udnævnt til direktør for Williams satsning indenfor hybrid teknologien, udløst af deres store erfaring og eksperimentering med KERS.

”Jeg vil lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke vil savne Formel 1, men jeg ser meget frem til mine nye udfordringer,” udtalte Head på et pressemøde tidligere i dag.

”Jeg har dog set på hvad jeg mener jeg kan gøre for Formel 1 i fremtiden, hvilket har fået mig til at indse at det næppe er nok, hvorfor jeg vil lade andre komme til, mens jeg koncentrere mig om hybrid teknologien, som måske lyder en anelse kedelig i forhold til Formel 1, men som faktisk er ret avanceret og spændende,” sluttede Head, der næppe vil forsvinde helt ud af Formel 1 holdet, med hans nye speciale KERS viden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP. Dagen derpå Kimi til Lotus Renault GP »