US GP bliver til virkelighed

Efter lang tid med spekulationer om, at USA's nye Grand Prix, var dødt allerede inden de første meter var kørt i en Formel 1 racer på den Texanske bane i Austin, er der nu tegnet en 10-årig aftale med arrangørerne bag banen.

David Coulthards røde tyr jagtes af cowboys i Austin, Texas. . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/12 2011 klokken 15:12

For ikke længe siden var der flere medier, herunder os selv, der skrev Austin banens nekrolog, da bagmændene bag banen havde valgt at indstille arbejdet, som følge af mangel på finansiering.

Den manglende finansiering var dog ikke et tegn på, at de ikke havde økonomien i orden, men at dem der skulle komme med pengene, ikke ville frigøre flere midler, inden Bernie Ecclestone havde sat sin underskrift på kontrakten for løbet.

Ecclestone meldte samtidig ud, at han ikke længere havde tillid til at de kunne nå at blive klar til start i 2012 og at han først forventede at Formel 1 ville komme tilbage til USA i 2013, når det nye løb i New Jersey ved New York City, efter planen skulle afvikles i 2013.

Men Ecclestone er åbenbart kommet på andre tanker og har således valgt at skrive under på kontrakten, hvilket har sat gang i byggeriet i Texas igen, så de kan nå at blive klar til start i 2012 og således er at finde på Formel 1 kalenderen fir 2012, som vi skrev en nyhed om tidligere.

Yderligere er det så samtidig blevet bekræftet, at Austin Texas nu vil være vært for US GP i de næste 10 år, så der fra 2013 vil blive afviklet 2 løb i USA, når New Jersey også kommer på kortet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rosberg tæt på vredesudbrud FOTA svinder ind »