Ecclestone skuffet over Hamilton

Formel 1 chefen, Bernie Ecclestone, udtaler at han er yderst skuffet over Lewis Hamiltons valg af management efter at han i 2010 brød med sin far som manager. ”Det er et helt forkert selskab han er kommet ind i.”

Det nye rivalbillede med Bernie Ecclestone . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/12 2011 klokken 14:12

Hvis det skulle være op til Bernie Ecclestone, så var det stadig Hamilton Senior der var manager for Lewis Hamilton og ikke Simon Fuller's XIX management, der ifølge Ecclestone, har en dårlig indflydelse på den unge racerkører.

Simon Fuller's XIX management håndterer stjerner som David Beckham og Jennifer Lopez, hvilket bringer Hamilton ind i et selskab som er markant anderledes end det hvor en top sportsmand burde befinde sig i.

”Hamiltons indsats i 2011 har været yderst skuffende og meget svingende, hvilket til dels kan tilskrives den livsstil han fører udenfor banen,” kom det fra Ecclestone.

”Det vil jeg gerne påtage mig en del af skylden for, da jeg jo er med til at opfordre de mange kendisser til at troppe op til vores løb,” kom det fra den lille brite.

”Nogle gange glemmer de bare, at de er kommet for at se Formel 1 og ikke bare for selv at blive set,” kom det uddybende fra ham. ”Det får dem til at gøre forkerte ting, som de unge kørere som Hamilton, let bliver påvirket af.”

I modsætning til risen af Hamilton, så roser han Hamiltons holdkammerart Jenson Button, for virkelig at have fået styr på sig selv og sine nærmeste omgivelser.

”Jenson har gjort det virkelig godt i år, langt bedre end det år hvor han blev verdensmester,” kom det fra Ecclestone. ”Det er skønt at se og det er altid godt at se at det går godt for en sympatisk mand som Jenson Button.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan bliver banen i Austin HRT dementerer »