Sikkert hjem med Lewis

Kom gratis hjem fra festen nytårsaften i samarbejde med McLaren-sponsoren Diageo. Tilbuddet gælder dog kun i London, men et par passagerer fik sig nok en overraskelse, da Lewis Hamilton pludselig stod i mellemgangen.

Lewis Hamilton i Tuben . Copyright McLaren Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/12 2011 klokken 21:12

McLarens sponsor Diageo, der står bag bl.a. Johnnie Walker, har som led i deres Diageo’s Responsible Drinking Campaign valgt at fejre alle de feststemte mennesker i London, når de skal hjem fra nytårsfesten .

Al togkørsel i London vil være gratis mellem 23.45 og 04.30 nytårsaften, og på flere stationer vil der stå medarbejdere og uddele vand til de formodentlig godt alkoholiserede gæster.

Lewis Hamilton i Tuben
Copyright McLaren Media


Et godt initiativ der skal forhindre spirituskørsel samtidig med, at det giver folk en hurtigere og nemmere vej hjem. Må vi opfordre Cortina Racing til at lave et dansk alternativ.

Vodafone, der også er en af McLarens sponsorer, har lavet en lille video hvor Lewis Hamilton spiller julemusik på sin McLaren-raceren. Ret sjovt og minder lidt om Renault, der tidligere har spillet God save the Queen på en Renault-motor.


Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« RB8 præsenteres Pensionering? »