Irriterende betalingskørere

Den erfarne Caterham kører Jarno Trulli langer voldsomt ud efter betalingskørerne i Formel 1, som han kalder forkælede og uengagerede. ”De er farlige og for langsomme.”

Jarno Trulli . Copyright Lotus Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/12 2011 klokken 10:12

Jarno Trulli, der har kontrakt med Caterham, det tidligere Lotus hold, endnu et år, langer i et interview kraftigt ud efter de såkaldte betalingskørere, der kommer til et hold med en stærk sponsorstøtte.

”Vi har set det flere gange når der kommer en kører til et hold, på grund af hans sponsorer frem for talent, det ender med at koste holdet mere end det bibringer dem,” kom det direkte fra Trulli.

”Vi så at Petrov, der utvivlsomt er en dygtig kører, gøre det rigtigt godt ved siden af Kubica, men da han pludselig stod alene om opgaven, faldt han og holdet helt igennem.”

Petrov er en af de kørere der lige nu står uden et sæde, men med en stærk sponsor, hvilket har fået flere til at pege på netop Jarno Trullis sæde hos Caterham, som en mulighed for at blive i Formel 1, til trods for Trullis kontrakt.

”Jeg er ikke i tvivl om, at det kan være fristende for en holdejer, at sætte en kører ind med en stærk sponsorstøtte, men jeg kan ikke se at det kan betale sig,” kom det yderligere fra italieneren.

”Betalingskørerne er generelt uengagerede og forkælede. De kommer med mange penge, men ikke talent nok til at klarer sig i Formel 1.”

Dog tilføjer Jarno Trulli, at det selvfølgelig ikke gælder alle, men dog for langt de fleste.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes med nyt navn Kan du tippe 13 rigtige? (prøve) »