Schumacher stadig en vinder

”Jeg har personligt stadig det der skal til for at vinde løb og forventer også at have bilen til det i 2012,” udtalte en meget selvsikker Michael Schumacher forleden i et interview der blev foretaget i forbindelse med hans 43 års fødselsdag.

. Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/1 2012 klokken 09:01

Michael Schumacher går i 2012 i gang med sin indtil videre sidste sæson i Formel 1, efter han valgte at komme tilbage til sporten han dominerede i mange år, for at kører for Mercedes, men top resultaterne er endnu ikke kommet, hvilket den tyske stjerne vil ændre på i 2012.

”Som det har været indtil nu, har vi haft en bil der løbende er blevet mere konkurrencedygtig, men endnu ikke helt har været god nok til at komme til top,” kom det fra Schumacher til La Gazzetta dello Sport.

”Den udvikling vi har været igennem over især den sidste sæson, giver mig en trykhed for, at vi vil være i stand til at vinde løb i 2012,” sluttede den nu 43 år gamle Michael Schumacher, der håber at han kan komme tættere på de magiske 100 Formel 1 sejre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa til eksamen i 2012 Verstappen arresteret »