Bliver svært at få et sæde

For Jaime Alguersuari ser fremtiden mørk ud. Spanieren ønsker ikke en fremtid hos HRT, og så er der ikke rigtig nogen sæder tilbage til ham. Med sponsorstærke Adrian Sutil, Bruno Senna og Vitaly Petrov, så er det sidste sæde hos Williams langt væk.

Jaime Alguersuari . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/1 2012 klokken 02:01

Det bliver svært for Jaime Alguersuari, hvis han ønsker sig en fremtid som løbskører. Formel 1 som løbskører er noget nær udelukket, men der er jo altid rollen som tredjekører at gå efter.

Jaime Alguersuari
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Til det spanske nyhedsbureau ’EFE’ udtalte den nu tidligere Red Bull Juniorkører:

”Jeg kigger på nogle muligheder, der er nogle ting og snart vil der komme nyt.”

”Jeg starter en ny fase for jeg er kun 21. Jeg har gjort mere end mit job hos Toro Rosso, startende som 19-årig. Jeg mener jeg havde en god sæson, ikke en dårlig en.”

Jaime Alguersuari
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


”Jeg tager det ikke ilde op, jeg er ikke vred eller ked af det – det modsatte. Jeg takker dem (Red Bull) for alt de har gjort for mig. De valgte at bringe mig i Formel 1, og naturligvis ville jeg gerne have fortsat.”

”Jeg er nødt til at være moden, jeg ønsker ikke at bedømme om beslutning var god eller dårlig,. Jeg ønsker at have været en positiv del. Over skyerne er himlen altid blå.”

“Jeg ved at der vil komme nyheder om min fremtid. Jeg føler mig mere afslappet end da jeg var hos Toro Rosso. Jeg tror ikke min tid i F1 stopper her.”

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Buemi er også vores reservekører Vettel mangler at vise sin sande kvalitet »