Sutil sigtet for grov vold

I kølvandet på et sammenstød på en Shanghai-natklub efter sidste års kinesiske grand prix bliver Force India-køreren Adrian Sutil nu slæbt i retten under anklager for grov legemsbeskadigelse mod direktøren for Lotus-sponsoren, Genii Capital.

Adrian Sutil . Copyright Force India

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/1 2012 klokken 11:01

Det er dårlig karma at slå ud efter sin bankrådgiver, men endnu dårligere, hvis vedkommende samtidig er CEO for en af Formel 1-sportens tungere sponsorer, Genii Capital. Ikke desto mindre er det, hvad sidste sæsons Force India-kører, Adrian Sutil, nu står anklaget for.

Anklagen drejer sig om en hændelse i en Shanghai natklub efter sidste års kinesiske Grand Prix, hvor Sutil påstås at have skåret Genii Capitals CEO, Eric Lux, med et glasskår, hvorefter ofret måtte sys med flere sting på halsen.

Sigtelsen lyder på grov legemsbeskadigelse, og en rapport i avisen Frankfurter Allgemeine Zeitung hævder, at anklagemyndigheden ved retten i München vil gå efter et års fængsel til køreren.

Adrian Sutil kommer måske til at se langt efter et F1-sæde i 2012. Copyright Force India

Nyhedsbureauet SID citerer Sutils manager, Manfred Zimmermann, for at sige: "Vi er parate, og håber, at sagen vil blive afklaret."

Sutil er i øjeblikket uden sæde til 2012-sæsonen, men for øjeblikket ser Williams F1 ud til at være tyskerens bedste mulighed.

Men den forestående retssag, med risiko for fængsling, ser Sutils chancer måske ikke alt for lyse ud, og den kommende sædetilpasning kan derfor ende med at blive foretaget af Rubens Barrichello og Bruno Senna.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari dumpede crashtest MP4-27 bliver hurtig »