Officielt: Senna til Williams

Som skrevet tidligere i dag, var det forventet at der kom en officiel meddelelse fra Williams, at Senna skulle køre for dem i år, inden længe. Den meddelelse er nu kommet, hvilket betyder at Barrichello er ude.

Bruno Senna hos Williams . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/1 2012 klokken 13:01

Hurtigere end forventet, er Williams kommet med en officiel udmelding om, at Bruno Senna vil køre for holdet, ved siden af Pastor Maldonado.

”Jeg føler mig meget privilegeret over at Williams har valgt mig som en af deres løbskørere i 2012,” udtaler Senna i forbindelse med pressemeddelelsen, der netop er kommet fra Williams.

Bruno Senna hos Williams
Copyright Williams F1


”Holdet (Williams red.) har en stor historie bag sig og det er meget specielt for mig at få lov til at blive en del af denne historie.”

”Den tid jeg allerede har brugt på fabrikken, viser at folk er meget dedikerede og jeg har fået et indtryk af at 2012 raceren bliver yderst konkurrencedygtig,” kom det fra den glade brasilianer.

”Det bliver helt specielt at køre for et hold som min onkel har kørt for, især fordi der faktisk er en del af de ansatte på holdet, der også var der dengang Ayrton kørte for dem,” tilføjede han.

”Jeg kan forhåbentlig være med til at bringe nogle minder tilbage og være med til at bringe Williams tilbage til toppen af Formel 1,” sluttede Bruno Senna, der altså officielt er blevet bekræftet som løbskører hos Williams.

Bruno Senna i Williams-simulatoren
Copyright Williams F1


Sir Frank Williams udtaler at en af grundende til at de tror at Bruno Senna kan gøre det bedre hos dem, end det han har vist i løbet af de to år han har været i Formel 1, er at han ikke har haft den fornødne opbakning af de hold han har kørt for, hvilket Williams vil ændre.

”Bruno begyndte først at kører race som 20 årig, men viste hurtigt at han har arvet noget af hans onkels hurtighed, ved at være med helt fremme i F3 og GP2,” kom det fra Frank Williams, der gerne ser den nye Senna vise noget af det Ayrton Senna var så fantastisk til.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Petrov til Caterham Ingen andenkører hos Force India »