Hamilton afløser Schumacher

Der er rift om at tale om, hvad Hamilton skal gøre, hvis det ikke lykkes for ham at generobre 1. pladsen hos McLaren i løbet af denne sæson. Hill tror på Red Bull, mens BMF1 mere tror på AMG Mercedes

Glade drenge på podiet . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/1 2012 klokken 14:01

Lewis Hamiltons kontrakt med McLaren løber til og med denne sæson, det samme glæder for Michael Schumachers kontrakt med AMG Mercedes.

Der er ikke mange der tror på at Schumacher tager endnu en sæson hos Mercedes, mens der også er flere og flere der ikke tror på at Hamilton bliver hos McLaren, hvilket betyder at det ser ud til at være et oplagt valg for både Mercedes og Hamilton, at de danner par.

At se Hamilton hos Red Bull er ret usandsynligt, i hvert fald som makker til Sebastian Vettel, der helt klart er 1. kører på holdet og to alfa hanner i samme hold, duer simpelthen bare ikke. Det samme gælder for Ferrari, der ser ud til at skifte Felipe Massa ud med en anden efter denne sæson.

AMG Mercedes derimod, har en god og stabil kører i Nico Rosberg, der dog mangler at vise det sidste for at han kan være en mand der kan drive holdet efter Schumacher stopper, hvorfor Lewis Hamilton, trods færre år i Formel 1, vil kunne være den helt rigtige i forhold til at tage Schumachers plads.

Yderligere har Hamilton gennem en meget stor del af sin karrierer været støttet af både McLaren og Mercedes, hvilket vil give det endnu mere mening for briten at skifte til det tyske hold, hvis tingene med Mclaren ikke flasker sig for ham.

Det store spørgsmål er bare om det erklærede tyske hold, vil gøre brug af en ikke tysk kører, langt mere end spørgsmålet om det er en holdbar sammensætning.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel endnu stærkere Hamilton skal i retten »