Formel 1 sæsonen 2012 i gang

I løbet af de kommende uger, vil vi blive præsenteret for de racerbiler vi vil se drøne rundt på alverdens Formel 1 baner i den kommende sæson. Det bliver spændende og oplivende.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/1 2012 klokken 13:01

Caterham Formel 1 holdet skød lidt ufrivilligt 2012 sæsonen i gang i dag, da der kom billeder ud af deres nye racer efter det magazin de havde lavet en aftale med, fik sendt blade ud en dag for tideligt, hvilket fik Caterham til at sende et officielt pressebillede ud efterfølgende, som kan ses her.

Men for os fans betyder det nu, at der vil komme en lind strøm af billeder, pressemeddelelser og data de kommende uger.

Der er ikke noget som det første billede af en ny Formel 1 racer, der er bygget efter nye regulativer, det skulle da lige være nummer 2, der vil være med til at vise om der er en trend, ud over de nye regler, eller om der virkelig er nogen der har tænkt nyt.

Caterham CT01

Allerede nu ved vi, at frontvingen er kommet længere ned, som vi kan se på Caterham billedet, men om alle har valgt at holde næsen i sky, som Caterham, eller om det bliver helt anderledes, må vi jo vente på at se til billeder af den næste racer dukker op.

En ting er dog sikkert, vi er mange der venter de næste billeder med stor spænding og er endnu mere spændte på at se de første Formel 1 racere indtage banen!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Caterham CT1 releaset Toyota præsenterer TS030 »