Jaime til Mercedes?

Jaime Alguersuari takkede nej til et reservekørerjob hos Red Bull Racing, men skulle arbejde på at overtage Pedro de la Rosas reservekørerplads hos McLaren. Nu bliver han også sat i forbindelse med Mercedes, der måske/måske ikke mister Petronas efter i år.

Jaime Alguersuari . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 31/1 2012 klokken 14:01

Jaime Alguersuari sættes nu i forbindelse med det ledige reservekørersæde hos Mercedes GP. Det skyldes hans mellemøstlige forbindelser, der ejer olieselskabet Cepsa, som ikke skulle være glad for Toro Rossos fyring af den spanske kører.

Alligevel skulle Cepsa have valgt at fortsætte hos Scuderia Toro Rosso i 2012, men i 2013 kan holdet måske gå hen og blive Mercedes’ nye hovedsponsor.

Forlader Petronas Formel 1 efter denne sæson?
Copyright Mercedes GP


Mercedes har i forvejen det malaysiske olieselskab Petronas som en af deres hovedsponsorer, men de skulle have intentioner om at trække sig ud af sporten. Petronas har allerede trukket sig fra Yamaha-holdet i MotoGP-klassen.

Så Cepsa som ny hovedsponsor i 2013 kunne være en mulighed, og mange forventer at Michael Schumacher enten trækker sig fra Mercedes efter denne sæson eller Nico Rosberg forlader holdet til fordel for måske Ferrari.

Det er den spanske avis ‘AS’, der bringer denne teori.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sutilsagaen ruller - Dommen er faldet McLaren juridisk forberedt »