McLaren MP 4-27 præsenteret

Så har McLaren præsenteret den nye MP 4-27 for offentligheden. Det skete på McLaren Technology Centre, hvor specielt indbudte journalister fik lov at overvære præsentationen.

McLaren MP 4-27 . Copyright McLaren

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/2 2012 klokken 12:02

Klokken lidt over 12 dansk tid startede den officielle præsentation af MP 4-27. På scenen stod dagens toastmaster og en overdækket racerbil. Ind kom først de to testkørere, Oliver Turvey og Gary Paffett, siden løbskørerne Jenson Button og Lewis Hamilton.

Efter en kort introduktion trak Jenson og Lewis dækket af den nye bil og fik for første gang set bilen i virkeligheden. Her efter svarede de på et par spørgsmål om den nye bil og hvad de havde brugt ”ferien” på.

McLaren MP 4-27
Copyright McLaren


Siden svarede de to testkørere på et spørgsmål om, hvad de skal lave i 2012, og Gary Paffett bekræftede, at han fortsætter hos Mercedes i DTM, imens den yngre Oliver Turvey skal deltage i GT3-mesterskabet i den nye McLaren MP 4-12C.

Her efter stoppede første del af præsentationen, og efter et par minutter kom de to løbskørere ind til en Q & A-session. Siden kom teamchef Martin Whitmarsh på scenen og besvarede spørgsmål.

Resten af præsentationen bliver et møde med genierne bag MP 4-27, som toastmasteren omtalte dem som.

Her kommer de officielle billeder, som indtil videre er udkommet.

McLaren MP 4-27
Copyright McLaren


McLaren MP 4-27
Copyright McLaren


McLaren MP 4-27
Copyright McLaren
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De første billeder fra McLarens præsentation Rubens Barrichello på vej til IndyCar »