Legen med den varme kartoffel

Efter at sidste års GP i Bahrain blev aflyst på grund af uroligheder i landet, har der været meget snak om, hvorvidt F1 karavanen skal til den arabiske stat i år eller ej.

Årets gruppebillede . Copyright Bridgestone Motorsport

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 7/2 2012 klokken 10:02

Holdningerne til ovennævnte dilemma er mange, men klart står det, at ingen rigtig vil stå tilbage med den varme kartoffel.

Bernie Ecclestone og Jean Todt

Flere af holdcheferne lægger ansvaret over på FIA og Bernie Ecclestone og siger, at hvad end de kommer frem til, så vil holdene naturligvis acceptere deres afgørelse.

Monisha Kaltenborn og Kamui Kobayashi glæder sig over resultatet Copyright Sauber Motorsport

Monisha Kaltenborn fra Sauber har blandt andet udtalt i sagen, at:

"Ligesom alle andre, herunder FIA og indehaveren af de kommercielle rettigheder (Bernie Ecclestone), er vi bekymrede over situationen ... Men vi, som Sauber F1 hold, er ikke i stand til at bedømme det, så vi er nødt til at stole på FIA og indehaveren af de kommercielle rettigheder (Bernie Ecclestone), som har det sidste ord i sagen ... Hvis de mener, at det er det rigtige at gøre, så vil vi helt sikkert tage derhen."

Lucas di Grassi i Bahrain Copyright Virgin Racing

Ind til videre er Bahrains GP sat til den 22. april. Vi må dog vente lidt endnu med at se, hvad FIA og Bernie kommer frem til.




Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen Jaime i 2012 Sponsorerne driller Petrov »