Lewis under ny ledelse

Lewis Hamiltons promotor, Simon Fuller, har ikke fået mange rosende ord for sit arbejde i Formel 1-verdenen. Det har han nu reageret på.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 10/2 2012 klokken 14:02

Efter Lewis Hamilton fyrede sin far som manager og promotor, har han været i stald hos Simon Fullers XIX-entertainment, som blandt andre også står bag fodboldspilleren David Beckham.

Hvor Fuller måske har været god nok til fodboldstjerner, er det knebet mere med at imponere indenfor Formel 1, hvorfor de nu har indkaldt en mere erfaren herre til at stå for det daglige arbejde med Hamilton.

Den tilkaldte hjælp er ingen ringere end Didier Coton, som også har hjulpet Mika Häkkinen i hans mesterskabsår, og Olivier Panis da hans karriere trængte til hjælp, og så sandeligt fik det.

Lewis Hamiltons fans var der også nogle af Copyright Michael Ewert

Uden at det er bekræftet, lyder det til at McLarens ledelse har svært ved at få armene ned af bar glæde ved denne ændring.

En anden ting der måske kan hjælpe Hamilton med at være glad, er at det ser ud til at han og Nicole Scherzinger har fundet sammen igen, på et eller andet niveau. De ses i hvert fald ofte sammen hvor de holder i hånd og opfører sig nyforelskede.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HRT når ikke Barcelona Jerez test sidste dag – Den grimme ælling hurtigst »