Petrov tager Trullis sæde

Jarno Trulli har her til morgen fået bekræftet sine værste forventninger. Vitaly Petrov er blevet annonceret som Grand Prix kører i 2012 for Caterham, med stærk opbakning fra sine sponsorer.

Vitaly Petrov . Copyright Caterham F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/2 2012 klokken 11:02

Italienske Jarno Trulli har flere gange været ude og fortælle alle der gad høre på ham, at han var bekymret for sporten, som følge af at flere og flere af de såkaldte betalingskørere fandt vej til et Formel 1 sæde, på bekostning af de rigtige talenter, der ikke lige har adgang til en stærk sponsor.

Selvom han har en kontrakt med Caterham for 2012 med, så har han også hele tiden været bevist om at den russiske betalingskører Vitaly Petrov, længe har forsøgt at købe hans sæde, efter han selv røg ud af det nye Lotus hold, da Kimi Raïkkönen ville tilbage til Formel 1.

Nu er det så lykkedes for Petrov, at få købt Trulli ud, hvilket Caterham officielt har bekræftet her til morgen. Jarno Trulli er således sendt på pension et år tidligere end beregnet, hvorfor vi så må nøjes med at nyde hans vin.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De første 100 kilometer Derfor røg Petrov og Senna »