Alonso: Jeg fatter ikke min nye bil

I går gennemførte Ferrari en test session angående de forskellige konfigurationer i den nye F2012. Testene er vigtige for Alonso, fordi han stadig er meget usikker på sin nye bil.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 23/2 2012 klokken 12:02

Fernando Alonso indrømmer, at der stadig er meget arbejde at gøre i den nye bil og siger, at det er for tidligt at bedømme hvor de er i forhold til de andre, før de når Australien.

Testdagene bliver hos Ferrari ihærdigt brugt til at forsøge at forstå bilen bedre:
”Vi er ved at indsamle oplysninger om bilen, og til tider er det oplysninger, som vi allerede har, men bilen er temmelig vanskelig at forstå, så vi er nødt til at fortsætte med at indsamle data for at forstå bilens opførsel bedre,” fortæller Alonso efter testen.


Der er dog stadig meget tvivl om bilens placering i feltet:

”I øjeblikket ved vi ikke præcis, hvor vi er. Jeg tror ikke, vi er de hurtigste, men vi er bestemt ikke de langsomste. Vi er nødt til at vente og se hvad der sker i de afsluttende tests. I Australien kommer vi til at se, hvor vi er i forhold til de andre.”


Massa i Ferrari F2012 Copyright Ferrari F1


Alonso har desuden lært at frygte Red Bull:

”Red Bull synes konkurrencedygtig, hvilket ikke er overraskende, da det har været en forsat tendens de seneste par år. McLaren og Ferrari er nødt til at være mere kreative for at slå Red Bull, og det er, hvad begge hold har været. Resultatet vil være der i Melbourne, og vigtigst af alt i november.”


Én ting er han dog ikke i tvivl om:

”Jeg foretrækker at have en hurtig bil og lede efter pålidelighed, end at have en stærk bil, der er langsom.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus vil have privat test Barcelona test – dag 3 »