Tips fra en vinder

Vinderen af sidste års Formel 1 konkurrence på Holdet.dk, kommer her med nogle vise ord, som I måske kan bruge når I spiller med i dette års spil. God fornøjelse.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/2 2012 klokken 13:02

John har brugt en del tid på at forberede sig på at deltage i Holdets Formel 1 konkurrence, så det er ikke bare at sætte hold og håbe på det bedste, hvis man vil vinde en af de mange fine præmier der bliver udlovet.

John starter med at understrege at det bedste ved formel 1 er de nye regler, der er nu gør at det er taktisk spændende at følge hvilke strategier de forskellige teams vælger. Et godt eks. er at der er hold, der under kvalifikationen vælger ikke at køre ud i Q 3, hvilket der dog er en delte meninger om, men det har jo i flere tilfælde vist sig som en fordel for specielt de mindre teams.

John mener at kvalifikationen faktisk mere spændende end selve løbet, men at starten og de første par omgange dog også er spændende, men vi oplever at løbet hurtigt er sat, og håber på vejrguderne vil åbne for sluserne, eller at se Massa og Schumacher, eller måske Hamilton i indfight igen.

Set ud fra at lave et hold i Formel 1 manager spillet, er der allerede før sæsonen og op til hver eneste løb brugt masser af timer på alle træningssessioner og analyser (fruen mente det var dyb godnat at jeg stod op flere nætter i træk bare for at se træninger) .

Det er i dette spil helt afgørende at have det rigtige pitcrew, da der er der man tjener flest point, og en alt afgørende faktor at ramme den kører der overhaler flest og vælge ham som anfører, da det giver dobbelt point.

John har blandt andet taget kørere ind på holdet hvor man i forvejen vidste at de havde fået strafpladseringer på gridden, hvilket betyder at det er oplagt at der bliver lavet en del overhalinger allerede på de første 5-6 omgange. John har i nogle runder tjent mere på andre kørere end Vettel selvom han var nr 1 på gridden og nr 1 i selve løbet. Men John indrømmer dog at han skam også havde Vettel på sit hold i samtlige 19 runder.

De sidste 2 faktorer der spiller ind er man skal ikke skifte for meget ud da det koster i transfer, og så er der selvfølgelig lige HELDET der spiller ind.

God fornøjelse og lad os så se om John igen kan stå øverst på Holdet.dk podiet når sæsonen rundes af til November.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vind med BMF1 og Holdet.dk Barcelona test – dag 4 »