Ændret testplan

Ferrari, Red Bull og Lotus agter at ændre deres testplan for den sidste testsession i Barcelona.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 26/2 2012 klokken 13:02

Ferrari og Red Bull ønsker at flytte deres testplan med en enkelt dag, hvilket betyder at de vil teste fra fredag til mandag, og ikke fra torsdag til søndag som er det først planlagte.

Ferrari gør det angiveligt for at få en ekstra produktionsdag til at lave nogle nye dele til F2012. Ifølge Bernie Ecclestone har Ferrari fundet ud af problemet med deres racer, og siger at det er hurtigt rettet. Det er altså for tidligt at dømme Ferrari ude af 2012-mesterskabet.

Red Bull gør det fordi de gerne vil have en dag med lidt mere fred på banen. Rygterne siger at Adrian Newey har nogle opdateringer i skabet, som han ikke har ønsket at vise frem endnu. Er det mon de ændringer der skal gøre RB8 dominerende?

Kimi Räikkönen Copyright Lotus-Renault GP

Lotus mistede stort set hele den første Barcelona-test, men har fundet problemet med deres E20. Det var et problem med forhjulsophængene, som Kimi Räikkönen angiveligt allerede mistænkte i Jerez, hvor Lotus ellers klarede sig flot. Som følge af de mistede dage, har de søgt om at få en ekstra dag under den næste test, og det forventes de at få.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 3. gang er lykkens gang Buemi vurderer holdene »