Barrichello til Indycar

Rubens Barrichello er ikke længere arbejdsløs. Han har sikret sig et sæde i Indycar, på trods af løfter om det modsatte.

Rubens Barrichello . Copyright Williams F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 29/2 2012 klokken 10:02

Rubens Barrichello har engang lovet sin kone at han aldrig ville køre i Indycar, da hun mente at denne serie simpelthen er for farlig.

Indycar er da også tættere trafikeret end Formel 1, og nogle af banerne er simple oval-baner, hvor hastigheden i den tætte trafik er konstant høj.

Ikke desto mindre er det lykkedes for brasilianeren at komme ind i netop denne serie.

Barrichellos gode ven, Tony Kanaan, sad ikke længe og ventede efter Barrichellos exit ra Formel 1, og overtalte sin arbejdsgiver, KV-racing til at give Rubens en test.

Denne test gik over al forventning. Efter få omgange satte Barrichello tider der var fuldt på højde med dem Kanaan selv kan klare, og holdet var mere end interesserede i at få fat i den rutinerede Formel 1-kører.

Tony Kanaan og Rubens Barrichello Copyright IndyCar

Lidt tovtrækkeri om at finde en sponsor var det eneste der manglede, foruden tilladelse fra konen, men begge dele er nu kommet i hus.

Fru Barrichello har sagt OK, og Barrichello har fundet sponsorstøtte hos firmaet, Brasil Maquinas, som er hans personlige sponsor.

KV-racing ledes af Jimmy Vasser og Kevin Kalkhoven, og deres kører line-up består nu af Tony Kanaan og Rubens Barrichello.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Montoya i sær ulykke Barcelona test 2 – Program »