Mercedes-kørere med helt ny model

Mercedes’ to kørere, Nico Rosberg og Michael Schumacher, har i dag testkørt en helt ny model, som Mercedes AMG GP-holdet vil tage med til alle banerne. Komplet med elmotor som vi også ser på den nye Audi R18 e-tron quattro, men så holder lighederne også op.

Michael Schumacher og Nico Rosberg med deres Smart ebikes . Copyright Daimler

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/3 2012 klokken 19:03

Michael Schumacher og Nico Rosberg har fået en helt ny model de kan bruge til de forskellige baner, de kommer til i sæsonen.

Modellen er smart og udstyret med en elmotor, så det går hurtigere, og så er det to ægte sølvpile.

Den nye model blev testet tidligere i dag i Barcelona, og det var noget Michael Schumacher kunne lide.

”Ligesom KERS på vores Formel 1-bil giver den elektriske motor ekstra thrust. Det betyder, at vi er blandt frontløberne i kørerpaddocken.”

Michael Schumacher og Nico Rosberg med deres Smart ebikes
Copyright Daimler


Nico Rosberg supplerer:

”Formel 1 handler om at nyde high tech – og det er helt sikkert sandheden med Smart ebike. Smart ebike er den mest cool form for cykling.”

På nuværende tidspunkt har du nok gættet, at det ikke er en ny Formel 1-bil vi snakker om. Tværtimod er det søstermærket Smart, en del af Daimler-koncernen, der har lanceret en electrificeret cykel, den nye Smart ebike, en såkaldt pedelec.

Den nye Smart ebike kommer i to farver, krystalhvid med elgrønne dele og matgrå med flammende orangefarvede dele. Cyklen kommer i Tyskland til at koste €2849, så hvis den kommer på dansk så nærmer vi os nok 50.000 kr, så skattevæsenet ikke skal sulte.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus tilbage på sporet Barcelona test 2 – dag 2 »