Marussia MR01 præsenteret

I anledning af en filmskydning for holdet, har Marussia i dag fremvist deres 2012-racer. Det bliver den anden på gridden som ikke har bump-næse.

MR01 præsentation . Copyright Marussia F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 5/3 2012 klokken 14:03

Marussia var i dag på Silverstone for at lave filmskydning og shakedown test af deres nye MR01, og lavede i den anledning en lille roll-out ceremoni.

Marussia MR01 shakedownkøres af Tim Glock Copyright Marussia F1

Selve kørslen blev foretaget af Timo Glock, men en interessant detalje er at raceren endnu mangler at bestå den sidste crashtest før den kan komme til Melbourne. Det var også den manglende crashtest der afholdt holdet fra at deltage i Barcelona i den forløbne uge.

Ifølge Pat Symonds er det en lille detalje, som Marussia selv har test uofficielt, hvor den har bestået, men når testen bliver officiel, opfører delen sig forkert. En løsning er dog nærtstående, så inkarnerede Marussia-fans skal ikke bekymre sig for meget.

Marussia MR01 shakedownkøres af Tim Glock Copyright Marussia F1

Marussia selv beskriver den nye racer som en helt ny filosofi, hvilket vel er meget passende, da de har forladt deres tro på en F1 kan designes på en computer, uden brug af vindtunneller, og har lavet denne racer ved hjælp af McLarens faciliteter i Woking.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barcelona test 2 – opsummering Vettel snakker med Ferrari »