Webber i top form

Ifølge Christian Horner, er Mark Webber i bedre form og mere motiveret end han nogensinde tidligere har set ham. Nu skal det være for australieren.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/3 2012 klokken 15:03


En endnu skalkere udgave af Mark Webber, vil i år sætte sig til rette i Red Bull raceren, hvor han vil bruge den mindre vægt til bedre at kunne sætte raceren op, hvilket angiveligt skulle have været noget af hans problem sidste år.

”Skuffelsen over at have smidt mesterskabet på gulvet i 2010 påvirkede Webber mere i 2011 end vi tænkte over, men det er han nu ovre og fokus på den kommende sæson er stærkere end nogensinde tidligere,” udtalte Horner op til åbningsløbet i weekenden i Australien.

”Vi har oplevet en langt mere afslappet Webber, her over vintersæsonen, der samtidig har været ekstremt fokuseret og vel forberedt. ”

”Webber er klar over at Sebastian er en meget stærk modstander, måske den bedste kører i feltet som det er nu, hvilket gør det svært at have ham som hold kammerart, men det ved Webber og det har han affundet sig med,” tilføjede Red Bull chefen.

”Ved at smide nogle ekstra kilo, har Webber lukket noget af hullet til Vette i form af opsætningsmuligheder, hvilket vil være spændende at følge,” sluttede Horner, der som alle andre indenfor Formel 1, virkelig glæder sig til at se hvor de er i forhold til de andre hold på gridden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel forelsket i ”Abbey” Vettel sulten »