• Forside

Midland til Kiesa: Hold dig klar

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 8/1 2006 klokken 17:01

Danske Nicolas Kiesa har af Midland F1 fået besked på at holde sig klar i midten af denne måned, da de endnu ikke er helt sikre på, hvem der skal sidde i testbilen for dem på Silverstone. Midland F1 skal teste på Silverstone den 19.-20. januar.


Skulle der ikke blive brug for Kiesa på Silverstone, så udtaler man fra Kiesas lejr at han stadig er et godt bud på en kører til det nye hold.

Dennis Dithmar, fra Kiesas pressestab udtaler til Bilmagasinet: "Da Midland F1 ikke selv er fuldstændigt afklaret med hensyn til deres kører-roller i 2006-sæsonen, arbejdes der på flere modeller samtidig."

For en uges tid siden stod det klart, at Williams F1 havde valgt Alexander Wurz, som deres test- og reservekører. En rolle der ellers blev arbejdet aktivt for, skulle besættes af Kiesa.

"Det er selvfølgelig ærgerligt at gå glip af chancen hos Williams, men det er langt fra nok til at opgive noget som helst. Lige nu er mit hovedfokus rettet mod Midland F1," siger Nicolas om det team, som han testede for sidste år, da de hed Jordan.

Nicolas Kiesa er for tiden i Schweiz for at arbejde på at sikre sig en rolle i 2006 sæsonen, men da der ikke er mange ledige sæder at vælge mellem, er Kiesa naturligvis fokuseret på at arbejde frem mod et sæde hos Midland F1.