Det kan koste menneskeliv

Ifølge en af de tideliger politikere, der gik af sammen med 17 andre i forbindelse med sidste års uroligheder i ørkenstaten, tror han der er stor sandsynlighed for at der vil blive spildt menneskeliv i weekenden, hvis FIA fastholder Formel 1 arrangementet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/4 2012 klokken 17:04

I et interview med The Daly Telegraph, udtaler den tidligere toppolitikker Jasmin Husain, at han er meget bekymret over situationen i Bahrain og han er bange for at det vil koste menneskeliv, hvis FIA fastholder at gennemfører Formel 1 løbet i næste weekend.

Økonomisten Husain, repræsenterede det ledende oppositionsparti, forlod politik som følgende af alt for få tiltag i forbindelse med de lovede reformer, der her 14 måneder senere nærmest er gået helt i stå.

Den store opmærksomhed der bliver omkring løbet i weekenden, vil uden tvivl blive brugt til at gennemføre massive protester mod regimet, hvilket utvivlsomt vil medføre massivt politiopbud og dermed stærk sandsynlighed for at der opstår uroligheder.

Ifølge Husain vil der, uanset hvor meget der bliver arbejdet på at dæmme op for det, blive ballade i den kommende weekend, dog tilføjer han, at det højst sandsynligt også vil ske, selvom Formel 1 løbet i 11 time bliver aflyst.

Hvis løbet bliver gennemført, burde der ikke være fare for hverken hold eller de enkelte kørere, der dog vil blive ekstra beskyttet.

For sikkerheden er en aflysning af løbet at foretrække, selvom det ville have haft bedre effekt, hvis det var sket for længe siden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP – Dagen Derpå Ferrari er de hurtigste…i pitten »