Paul di Resta til Ferrari?

Nu hvor Mark Webber er kommet tættere på en kontraktforlængelse hos Red Bull Racing, så kommer der nye spekulationer om, hvilken kører der skal afløse Felipe Massa. Nyeste rygte er Force Indias Paul di Resta, noget Jackie Stewart bakker op om.

Paul di Resta . Copyright Sahara Force India

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/5 2012 klokken 20:05

Paul di Resta er manden, der skal afløse Felipe Massa og stå i lære hos Fernando Alonso i 2013. Det mener landsmanden, den tredobbelte verdensmester, Jackie Stewart.

”Alonso er næsten på toppen af sin karriere, og at have en ung kører som Di Resta som Alonsos lærling, er noget jeg ville overveje hvis jeg var hos Ferrari.”

Det er dog for tidligt at kalde Paul for mesterskabsmateriale.

”Det er svært at vide. Han har et enormt talent. Jeg håber Skotland ikke kræver for meget af ham for tidligt. Man er nødt til at være i et tophold for at kunne vinde, man kan ikke gøre det på et andethold.”

Paul di Resta foran Fernando Alonso
Copyright Sahara Force India


”Force India prøver hårdt på at blive et førsteklasseshold, men de er der ikke endnu. Paul har ført holdet til bedre resultater."

"Jeg tror han har alle chancer. Vi har en god historie af kørere, for et lille land så klarer vi os bedre end forventet, og Paul di Resta er den nuværende generation.”

I det seneste løb i Bahrain scorede Paul di Resta en sjetteplads til Force India, og har sat sin kollega, Nico Hulkenberg, på plads indtil videre.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gilles Villeneuve hyldet Ingen Red Bull-favorit hos Toro Rosso »