Ændringer hos McLaren

Der har i år været gentagne problemer med McLarens pitstop, og det har kostet holdet point, muligvis sejre. Det har været et irritationsmoment internt på holdet, og nu har det britiske hold forsøgt at gøre noget ved det.

McLaren teamchef Martin Whitmarsh . Copyright McLaren Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/5 2012 klokken 22:05

Det har gjort ondt på McLaren, at de har smidt sejre væk på dårlige pitstop. Specielt i Kina vandt Nico Rosberg på Jenson Buttons pitproblemer, og den slags koster dyrt i en sport, hvor tusindedele er millioner værd.

Derfor har McLaren lavet ibundsgående undersøgelser for at forhindre de samme problemer opstår i denne weekend i Spanien. Om det lykkedes er for tidligt at svare på, men der har været udskiftninger på pitmandskabet.

McLaren har haft problemer med deres dækskift
Copyright McLaren Media


Det fortæller McLaren teamchef Martin Whitmarsh:

”Vi har kigget på hvad vi har gjort, og vi har lavet nogle ændringer til holdet, og processen, og vi vil få dem at se på søndag i Barcelona.”

Selv om skylden har ligget på manden med skruenøglen, så har man ikke kunne placere ansvaret hos ham direkte. Dertil er der for mange variable som udstyren, processen og tilgangen.

Det har dog ikke været svært for McLaren at udskifte mekanikeren. En stolt teamchef fortæller, at der var mange mekanikere som var klar til at påtage sig opgaven.

”Det viser meget godt ånden på holdet. Der har været en rimelig mængde træning, og vi får se denne weekend. Jeg tror på vi kan lave gode pit stops. ”

Lewis Hamilton
Copyright McLaren Media


Lewis Hamilton som det gik udover i Bahrain udtaler:

”Vi er nødt til at prøve at løse det, så vi ikke gør det samme ved det næste løb fordi vi har ikke råd til at smide point som vi har gjort.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvornår ryger Narain? Spaniens GP: 1. frie træning. Alonso hurtigst »