Alvorlig ildebrand i Williams’ garage - Opdateret (igen)

Umiddelbart efter løbet på Cirquit de Catalunya måtte hele pitlane evakueres på grund af en alvorlig ildebrand i Williams’ garageanlæg.

Williams logo . Copyright Williams F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/5 2012 klokken 18:05

Spaniens Grand Prix blev en spændende affære, måske lidt for spændende, idet der kort efter kl. 16.00 udbrød en alvorlig ildebrand i Williams’ garage. Årsagen menes at være en brændstofeksplosion i området bag det sted, hvor mekanikerne arbejder på bilerne.

Pitlane blev omgående evakueret hvorefter brandbiler og ambulancer strømmede til stedet, men det er stadig uklart, hvor mange der er kommet til skade ved den voldsomme brand.

Ifølge en pressemeddelelse fra Caterham F1 var teamets mekanikere involveret og de rapporterer, at fire folk er blevet bragt til banens hospital, en med en mindre skade på hånden og tre andre med vejrtrækningsproblemer.

Også Force India rapporterer, at en af deres folk er bragt til hospitalet med ligeledes med vejrtrækningsproblemer.

Endelig rapporterer Williams, at fire medarbejdere er bragt til hospitalet til observation.

Opdatering
FIA, motorsportens øverste organ, rapporterer her til aften, at der indtil nu har været 31 personer på hospitalet som følge af branden. Heraf er 7 personer overført til lokale sygehuse.

Vi følger op, når der er nyt.

----

14. maj 2012 - Williams har her til aften udsendt en pressemeddelelse, hvor de bekendtgør, at de har alle, på nær en, medarbejder hjemme på fabrikken i England igen.

Den sidste medarbejder vil returnere hjem til England indenfor 48 timer. Han er ved godt mod og i tæt kontakt med familien derhjemme.

Williams, FIA og de lokale myndigheder arbejder på at finde årsagen til branden.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Løbet - LIVE - Maldonado vinder Straf til Schumacher »