Maldonado fremtidens mand?

Pastor Maldonado udnævnes nu til en af fremtidens stjerner i Formel 1 og melder selv ud, at han er klar til at gå efter mesterskabet allerede i år. Men er det realistisk?

Pastor Maldonado efter hans sejr . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/5 2012 klokken 10:05

Allerede i åbningsløbet i Australien, lå Pastor Maldonado med helt fremme og pressede Fernando Alonso i Ferrari hårdt, med den gyldne kombination af Williams og Renault.

Den gang pressede han for hårdt på og endte i betonmuren, men han fik vist at Williams igen har fundet formen og forløsningen kom så i søndags, da han vandt Spanians GP efter en lang kamp med Alonso.

Man kunne ikke se, at det var så længe siden at Williams havde vundet og at Maldonado aldrig før havde været med så langt fremme, med den overlegne taktik de lagde for dagen, hvilket gav dem sejren.

Om Fernando Alonso kunne have vundet løbet, hvis Ferrari havde valgt at tage ham ind samtidig med Maldonado, finder vi aldrig ud af, men det virkede klart som en stor brøler af det erfarne hold, selvom der samtidig var tvivl om at Williams raceren kunne holde dækkene til slut.

Det viste det sig som bekendt, at de kunne og Maldonado kørte med et fantastisk overblik og slet ikke som en der var på vej mod sin første sejr.

Set ud fra denne flotte kørsel, er der nu flere medier og Formel 1 kendisser, der peger på Pastor Maldonado som en af de kommende stjerner, samtidig med at han selv melder ud, at han er klar til at kempe med om årets Formel 1 verdensmesterskab.

Om han her tager munden for fuld eller om han er en seriøs kandidat til titlen, kan kun tiden vise, en ting er dog sikker, det er at Williams Renault er tilbage i front af gridden, hvilket utvivlsomt glæder rigtig mange Formel 1 fans.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Enighed om Schumis straf Rokade på vej i Formel 1 »