Vil McLaren forlænge med Hamilton?

Selvom Lewis Hamiltons kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson, lader det ikke til at McLaren har travlt med at forlænge hans kontrakt. Ønsker de slet ikke at have ham på holdet mere eller skal han bare ned i pris?

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2012 klokken 15:06

For få år siden, havde alle de store hold meget travlt med at forlænge kontrakterne med deres kørere, så de så vidt muligt kunne være sikre på at de ikke lige skiftede over til deres værste konkurrenter, men sådan ser det ikke ud mere.

Tidligere har der været rygter fremme om, at Mark Webber ikke ville få forlænget sin kontrakt med Red Bull når den udløb. Det har Red Bull dog afvist og udtaler samtidig at de ikke har travlt, men at de forventer at han bliver på holdet.

Nu er det så Lewis Hamilton der står uden en kontrakt efter denne sæson. Hvilket virker noget besynderligt, taget i betragtning at han nærmest er opfostret af McLaren.

Men Mclaren udtaler blot, som Red Bull, at de ikke kan se at det haster at få formuleret en kontraktforlængelse, men at de samtidig ikke kan se Hamilton kører for et andet hold.

Lewis Hamilton selv, siger heller ikke meget til det, men der er mange rygter der sætter 2008 verdensmesteren over i Mercedes AMG raceren, ved siden af Nico Rosberg, som erstatning for Michael Schumacher, der forventes at gå på pension for anden gang efter denne sæson.

Spørgsmålet er måske også mere, om McLaren er blevet træt af Hamilton og derfor håber at han får et tilbud fra et andet hold, som han vælger at tage imod inden de er klar til at skrive under med ham, eller om de bare er kolde og vil trykke ham lidt ned i pris?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus bremser Kimi ønske Ferrari favorit i Canada »