Domenicali så gerne Vettel skifte til Ferrari

Ferraris holdchef, Stefano Domenicali har udtalt, at han er sikker på at Fernando Alonso og Sebastian Vettel er intelligente nok til at kunne være på samme hold, hvilket han gerne så var Ferrari.

Stefano Domenicali . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/6 2012 klokken 08:06

Som vi har skrevet tidligere, er der efterhånden kun Felipe Massa der tror på at han er at finde på gridden i 2013 for Ferrari, hvilket har fået en lavine af potentielle aftagere til hans sæde til at vælte frem.

Red Bulls australske kører, Mark Webber, har flere gange været udpeget som et Hot emne til Massas sæde, noget han selv afviser som ren spekulation.

På det seneste er der dog begyndt at florere et rygte om, at det er den anden Red Bull kører, Sebastian Vettel, der er mest Hot for sædet, noget Stefano Domenicalis seneste udtalelser ikke ligefrem er med til at køle ned.

”Jeg ser både Fernando Alonso og Sebastian Vettel som intelligente kørere, så jeg er ikke i tvivl om at de vil kunne fungere sammen,” kom det ligeud fra italieneren.

Domenicali så selvfølgelig helst at det blev Ferrari det ville ske for.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stor opbakning til Raïkkönen Ecclestone involveret i bestikkelsessag »