• Forside

Massa er mere afslappet nu

Efter Valentino Rossis nej til Formel 1 ser Felipe Massa noget lysere på sine chancer for en fortsat karriere hos Ferrari. Rossi var den ene af de to kandidater, som med al sandsynlighed havde taget brasilianerens, ikke holdkammeratens sæde.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 29/5 2006 klokken 12:05

Felipe Massa siger

“Jeg har aldrig troet på, at Rossi kunne komme direkte ind i Formel 1 med Ferrari. Der er stort spring mellem at køre nogle test og så blive officiel Ferrari løbskører. Det var ikke noget der gav mig mareridt.”

Dermed er Rossi ude af kørerkampen. Nu er der på papiret kun Kimi Räikkönen tilbage. Efter sigende med en underskrevet kontrakt, men det overrasker, at Ferrari ikke melder det ud, hvis kontrakten er sikker.


Filipe Massas chancer hos Ferrari er blevet væsentligt forbedret med Rossis nej

”Det er stadig åbent og vi får se, hvad der sker. Det vigtigste for mig er at fortsætte med at lave nogle gode resultater. Muligheden for at blive er til stede og vi håber på at blive hos Ferrari de næste mange år.”

Hvornår Felipe Massa ved mere om sin fremtid kan lade vente på sig, men senest omkring det italienske Grand Prix på Monza i september bliver han klogere.