Webber forlænger med Red Bull

Efter en flot sejr på Silverstone i weekenden, valgte Red Bull og Mark Webber at skrive under på endnu en et-årig aftale, hvilket samtidig ender de mange spekulationer om at han var på vej til Ferrari.

Mark Webber i vandet efter sejren i Monaco . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/7 2012 klokken 11:07

Red Bull har her til morgen officielt bekræftet, at australske Mark Webber, også vil kører for holdet i 2013.

Der har været rigtigt mange rygter fremme om, at Mark Webber skulle overtage Felipe Massas sæde hos Ferrari fra næste sæson, rygter Webber selv hele tiden har afvist, og med god grund.

Red Bull har hele tiden givet udtryk for at de gerne så Webber fortsætte hos dem, selvom de kun har tegnet 1 årige kontrakter med ham over en periode.

”Jeg har kørt for Red Bull siden 2007 og har i den periode vundet 9 løb,” kom det fra Webber i forbindelse med pressemeddelelsen der blev sendt ud her til formiddag.

”Jeg har meget stor selvtillid for tiden og kører på alle cylindre. Jeg kender holdet særdelse godt og har det godt her, så det føltes helt rigtigt at blive hvor jeg er.”

”Holdet arbejder konstant på at gøre det bedre på alle områder og vi har bevist at vi kan vinde løb. Det gør det så meget bedre for mig, at kunne komme med denne annoncering lige efter at have vundet på Silverstone,” sluttede Mark Webber.

Chriatian Horner udtalte allerede søndag, at han var meget glad for at arbejde med hans nuværende kørere og at Webbers fantastiske indsats indtil videre i 2012, så absolut understreger at han bør blive på holdet.

”Mark har kørt rigtigt godt i de første 9 løb og hans performance har været imponerende,” kom det fra Horner.

”En stor del af hans succes i Formel 1 har været under Red Bulls vinger, med 9 sejre, 10 pole positions og 31 podie placeringer. Det betyder at det ikke har været svært for os at beslutte, at vi gerne vil forlænge hans kontrakt, hvilket Webber heldigvis var enig i,” sluttede Christian Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spa forlænger til 2015 Englands GP – Dagen (på dagen) Derpå »