Maria de Villota i bedring

Den kvindelige spanske racerkører, Maria de Villota, der kørte galt under en Formel 1 test for Marusssia for lidt over en uge siden, er nu flyttet over til et almindeligt sengeafsnit på hospitalet, fra det neurokiruiske afsnit hvor hun blev indlagt.

Maria de Villota . Copyright Marussia F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2012 klokken 11:07

Det var tæt på at Maria de Villota endte som det første dødsoffer i Formel 1 i årtier, da hun for første gang, var ude at teste i en Formel 1 racer.

Heldigvis slap hun forholdsvis billigt fra mødet med en parkeret Marussia lastvogn og er nu så meget i bedring, at hun er erklæret udenfor livsfarer og ikke længer modtager smertestillende behandlinger.

”Hun blev flyttet ud af Neurological Critical Care centeret i mandags og modtager ikke længere bedøvende behandling,” kom det i en officiel udmelding fra Marussia. ”Hun har sin familie hos hende og hun er begyndt at kommunikere med dem og personalet på afdelingen.”

”Maria gør konstant fremskridt i hendes forbedring, selvom de er små, så er de vigtige,” sluttede udmeldingen.

Hvad der forsagede ulykken, er endnu ikke blevet meldt ud, men meget tyder på at det var Maria de Villota der lavede en betjeningsfejl da hun skulle køre op til den parkerede lastbil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren-kørere nu som animation Webber forventer lige status »