Maldonado skuffede sine landsmænd

Det gik ikke helt efter planen, da Maldonado i weekenden skulle vise sit værd for godt 20.000 af sine landsmænd i Venezuelas hovedstad Caracas.

Pastor Maldonado . Copyright Williams F1

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 13/8 2012 klokken 20:08

Williams havde planlagt en 6-dages charmeoffensiv i det sydamerikanske land, og en del af planen var, at holdets venezuelanske kører Pastor Maldonado skulle køre nogle demonstrationsomgange for de forventningsfulde indbyggere i Caracas. Det var dog ikke meget ræs de fik set, for Maldonado nåede aldrig at køre alle omgangene færdige.

I stedet levede han op til sit knap så flatterende øgenavn ”Crashonado”, da han mistede herredømmet over sin Williamsracer, med et ødelagt baghjulsophæng til følge.

Inden da havde en stolt Maldonado ellers udtalt, at han glædede sig til at komme hjem til Venezuela, især efter hans sejr i Spanien tidligere på året.

”Jeg har altid fået masser af støtte fra mine landsmænd, og denne tur er en mulighed for at give noget tilbage til dem i Venezuela, der har hjulpet mig med at komme dertil hvor jeg er i dag.”

En ødelagt Formel 1 racer var nok ikke lige det, Maldonado havde i tankerne, da han sagde, at han så frem til at kunne give noget tilbage til sine landsmænd.

Se Maldonados crash her

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo forventer at blive hos Toro Rosso i 2013 Schumacher tager det roligt »