Senna punkterede

Det var ikke blot for at gå efter hurtigste omgangstid, at Williams holdet kaldte Bruno Senna ind i pit, kun 5 omgange før det ternede flag, han var simpelthen punkteret.

Bruno Senna . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2012 klokken 14:09


Da Bruno Senna kørte i pit, med kun 5 omgange til mål, kunne det godt ligne et forsøg på i det mindste at få hurtigste omgangstid med hjem, efter et lidt skuffende løb for Williams.

Men Williams har nu meldt officielt ud, at Bruno Senna havde fået en sivepunktering og således var tvunget i pit, så kort før mål.

Williams melder ud, at de klart havde en forventning til at Senna ville have taget point med sig hjem fra Spa, hvis ikke uheldet havde ramt ham.

”Vi havde en et stop strategi, der så ud til at fungere godt for os, men uheldigvis blev Bruno ramt af en sive punktering som tvang os til at kalde ham i pit, med kun 5 omgange til mål, hvilket sendte ham ud af piontkampen og ned på en 12. plads,” kom det fra Mark Gillan, der i øvrigt var ret skuffet over holdets indsats, efter en relativ god kvalifikation.

Gillan var dog tilfreds med, at det lykkedes for holdet, at sætte hurtigste omgang, der trods alt giver lidt respekt, selvom der ikke er point i den.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Grosjean får hård straf Ecclestone tror Schumacher stopper »