Alonso klar til Monza

Når Formel 1 cirkusset i weekenden indtager banen i Monza park, vil Fernando Alonso være klar til at forsvare sit forspring i kørernes mesterskab, efter den voldsomme ulykke han var involveret i sidste weekend.

Fernando Alonso med sit crew . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2012 klokken 14:09

Det var en noget rystet og lettere forslået Fernando Alonso, der kravlede ud af sin Ferrari i søndags, efter decideret at være blevet overhalet af Grosjeans Lotus racer i første sving.

Grosjeans racer røg i luften, efter han havde overset en fremadstormende Lewis Hamilton, som han så kolliderede med og dermed fik udløst årets største uheld i Formel 1.

Alnoso var en af de uheldige, der blev revet med i uheldet, men heldigvis slap han billigt, med kun en forslået skulder til følge.

Alonso har nu meldt ud på sin Twitter profil, at han er 200% klar til at tage udfordringen op med den hurtige italienske bane i Monza park i den kommende weekend.

”Jeg har lige været til work out og har slet ingen smerter mere i min skulder,” skrev han. ”Jeg føler mig 200% klar.”

Om han fortsat er en anelse rystet over oplevelsen, eller om han vil kører hurtigere end nogensinde før, vil vi snart finde ud af.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ecclestone tror Schumacher stopper D'Ambrosio kører for Lotus i weekenden »