Renault undskylder

Endnu engang var det generatoren fra Renault, der forsagede problemerne for Red Bull, der sendte Sebastian Vettel ud af løbet fra en top placering og Mark Webber ind i pit, efter stort tab af trækkraft.

Mark Webber . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/9 2012 klokken 11:09

Italiens Formel 1 Grand Prix var ikke et løb som Red Bull vil huske tilbage på med glæde. Begge deres biler måtte udgå og begge biler med samme fejl.

For anden gang i år, har generatoren leveret af Renault, sendt Vettel ud af et løb, som ellers så ud til at give ham en lovende god placering.

Sidst var det i Valencia, hvor det var fra en suveræn førsteplads, at tyskeren oplevede den fatale fejl, denne gang var det fra en mere ydmyg placering som nummer 5, men trods alt vigtige point til VM stillingen.

Renault melder nu ud i en pressemeddelelse, at denne weekend ikke har været acceptabel, hverken hvad angår performance eller stabilitet.

”Efter vores nedbrud i Valencia, kom vi med en ny generator, som vi forventede vil eliminere fejlen, hvilket så ikke viste sig at holde stik,” stod der i pressemeddelelsen.

”Vi er ved at undersøge generatoren nærmere, som vi kan bekræfte ikke er blevet overbelastet i forhold til specifikationerne, for at finde frem til fejlen.”

”Det vi kan konstatere er, at generatoren blev for varm og lukkede ned. Vi vil inden Singapore, have en løsning på problemet,” sluttede meddelelsen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren har bedste bil YDT Test – Magny-Cours – Dag 1 »