McLaren med fokus på stabilitet

Jenson Button udtaler efter løbet i Singapore, at McLaren bliver nød til at have mere fokus på deres stabilitet, efter de kun er kommet i mål med en bil i de sidste tre løb.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2012 klokken 09:09

”Det har gjort alt for ondt for os, i forhold til konstruktørenes mesterskab, at vi ikke har formået at komme i mål med begge vores biler i de sidste tre løs,” kom det ligeud fra Button, der dog er helt klar over at Hamiltons DNF i Belgien ikke havde noget med bilen at gøre, da han blev involveret i Grosjean uheldet.

”Hvis vi ser på de sidste to løb, har vi smidt 43 potientielle point væk og vi er kun 38 point efter Red Bull, så det er åbenlyst hvad det har haft af betydning,” tilføjede briten.

Button selv måtte udgå fra Italiens GP på Monza med brændstoftrykproblemer, mens Hamiltons gearkasse svigtede i Singapore. To fejl der ikke lader til at have noget med hinanden at gøre, men også to fejl der viser ustabilitet omkring McLaren racerne.

”Det er en skab at det går sådan, især fordi holdet gør det så godt på alle andre punkter.”

”Men to fejl i to løb er ikke hvad McLaren er kendt for og det skal vi have løst,” tilføjede han.

”Der er ingen tvivl om at bilen er hurtig nok, men vi ved alle, at for at vinde skal man fuldføre.”

Whitmarsh bakkede op om Button ved at understrege, at stabilitet, performance og eliminering af fejl, alle er vigtige ting som holdet altid har fokus på.

”Vi er utroligt skuffet over det der skete og lige nu føles det svært, men det er noget der sker,” kom det fra Whitmarch.

”Vi er et stærkt hold og Lewis viser sig fra sin bedste side, så vi fokusere på de sidste 6 løb, som vi vil gøre alt for at vinde,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren benægter at de kendte til gear-problemer Schumacher til Sauber? »