• Forside

Red Bull går efter 5. pladsen

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/1 2006 klokken 10:01

Red Bull racing, erklære nu, at deres mål for 2006 sæsonen, er at slutte på en samlede 5. plads i konstruktørernes mesterskab og sammenligner sig således med hold som Toyota, Honda og Williams.


Holdchef Christian Horner melder ud, at holdet med Adrian Newey som deres tekniske geni, satser på stor fremgang, selvom det bliver minimalt hvad han kan nå at ændre på det nuværende design, inden sæsonstarten.

Red Bull Racing David Coulthard RB2


”Adrian har ikke haft nogen indflydelse på RB2s nuværende design,” udtalte Horner. ”Men han vil utvivlsomt få stor indflydelse på bilens udvikling over sæsonen.”


Neweys fokusområde vil dog være udviklingen af RB3, som allerede vil blive påbegyndt kort efter hans tiltræden, næste mandag.


Dog understreger Horner, at vi vil se Neweys indflydelse på udviklingen af RB2, når vi når omkring halvvejs i 2006 sæsonen, som han klart tror, vil bringe holdet længere frem på gridden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.