Webber vred på Grosjean

”Måske trænger han til en ny ferie?” kom det fra Webber efter gårsdagens Formel 1 løb på Suzuke, hvor Lotus køreren Romain Grosjean kørte ind i siden på ham, kort efter starten.

Første sving i Singapore 2012 . Copyright Daimler-Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/10 2012 klokken 09:10

”Jeg har endnu ikke set på video hvad der skete, men holdet har bekræftet at det var ”første-omgang- idioten” Grosjean, der igen var på færde,” kom det fra Webber lige efter løbet, hvor han trods den meget ringe start, formåede at hive to point med hjem.

”Vi andre forsøger at kæmpe for nogle gode resultater hver weekend, men forsøger bare at komme til det tredje sving så hurtigt som muligt, hver gang.”

”Det gør mig frustreret fordi vi er nogle af de store der lider under sådan et træk, måske skulle han på en ny ferie?#

”Han bliver nød til at se på sig selv og hvad han laver. Det har udelukkende hans fejl og hvor mange fejl har man lov til at lave på dette plan?” sluttede han.

Christian Horner bakkede op omkring Webbers udtalelser ved at tilføje, at han mener Grosjean bør kikke rigtigt grundigt på sig selv efter dette uheld.

”Jeg mener det er det syvende uheld han har haft i år, han bliver virkelig nød til at se på sig selv eller også bliver hans hold nød til at tage en snak med ham, for det er ikke kun farligt det han gør derude, men hans kørsel koster også hans eget hold en masse point, sammen med alle de uskyldige ofre han tager med sig.”

”Når man kører på dette plan, er det ikke acceptabelt at lave så mange fejl.”

”Det vigtigste når man laver fejl, er at lære fra dem, det lader det ikke til at Grosjean gør,” sluttede Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton dummer sig igen Hulken til Sauber? »