• Forside

Blandede følelser for Honda

Rubens Barrichello starter løbet i dag fra den tredje række efter han satte den sjette bedste tid for Honda. Den lokale helt Jenson Button havde håbet på at lave en god kvalifikation foran sit hjemmebanepublikum, men han var ikke hurtig i sit første forsøg. Han blev så kaldt til vægten, og havde derefter ikke tid nok til at sætte endnu en tid.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 11/6 2006 klokken 08:06

Vi har modtaget følgende udtalelser fra Honda pressechef Tracy Novak.

Rubens Barrichello
”Vi opnåede vores mål for i dag, hvilket var at komme i top seks. Efter kvalifikationen så vi at det er meget tæt i toppen, og vi kunne måske have gjort det lidt bedre og slutte som nummer fem. Alt i alt er jeg dog glad. Jeg er virkeligt skuffet på Jensons vegne på grund af hans situation og alle ved at han skulle have været heroppe sammen med mig. Jeg elsker at køre ræs her, så jeg ser frem til i morgen. Det bliver sikkert et godt løb”


Rubens Barrichello, Honda, Silverstone 2006

Jenson Button
”Jeg er utroligt skuffet for mig selv, holdet og fansene. Min første omgang var ikke hurtig nok på grund af manglende greb. Hvis bilen ikke kører godt under det første forsøg presser man ikke til grænsen idet straffen for at køre af banen er så høj. Banen forbedrede sig hele tiden, og vi troede vi ville få en chance til, men så blev jeg kaldt ind til vægten og det var i realiteten aflsutningen for mig. Alle ønsker at klare sig godt på deres hjemmebane, og jeg kunne have gjort det så meget bedre i dag, men jeg tror det er muligt at score point.”


Jenson Button, Honda, Silverstone 2006