"Hold øje med": Den nye artikelserie

Formel1 sæsonen 2013 står for døren og BMF1 er i højeste beredskab for at være klar til at dække den fra dag ét. I den forbindelse ser en ny artikelserie dagens lys. Den er blevet døbt "Hold øje med".

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 12/3 2013 klokken 11:03

Hold øje med: Den nye artikelserie

”Hold øje med” er en ny, subjektiv, artikelserie på BMF1, som er tiltænkt at løbe sæsonen igennem, eller så længe populariteten er til stede.
Artikelserien er tænkt som et supplement til weekendens optakter mm. og vil, som overskriften indikerer, tage ét givent emne op i forbindelse med hvert GP, som er værd at holde øje med. Dette kan f.eks. være en kører der har markeret sig ekstra, herunder hvad der kendetegner denne, kørestil, statistik mm.

Mere overordnede emner er dog også på programmet, som f.eks. banens layout, særlige passager, overhalingsmuligheder mm, som kan have en vis indflydelse på løbets udfald.

For at gøre det hele mere attraktivt for vores læsere, så er en del af grundtanken bag artikelserien, at tage jer derude med på råd omkring indholdet af weekendens artikel. Dette er dels for at sikre, at relevante emner bliver taget op og dels for at varetage læsernes interesser.
Forslag modtages med kyshånd, ikke fordi manglen på inspiration og skrivekundskaber er aktuelle, men for at opretholde en vis interesse for serien og relevansen i den høje ende.

Når sæsonen løber af stablen i den kommende weekend, skulle artiklen gerne kunne køre med. Derfor opfordrer jeg nu alle interesserede, til at skrive en mail til undertegnede, som kan findes under Feedback i venstre side af denne nyhed.
Skriv dit forslag med en kort begrundelse, relevans og evt. underpunkter som skal med i artiklen.
Jeg håber på, at I vil tage godt imod serien og byde ind med jeres forslag.

/fl

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvad vil du spørge Hamilton om? Museum Hamilton? »