• Forside

Coulthard har undskyldt overfor Montoya

Der var ikke mange varme ord mellem David Coulthard og Juan Pablo Montoya efter lørdagens kvalifikation. DC beskyldte Montoya for bevidst at blokere for ham og udtalte efter at have indberettet Montoya til løbets stewards, at det at tale med Montoya var som at tale med en gorilla.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/6 2006 klokken 13:06

En noget hård kommentar fra skotten, som sjældent siger noget som kan skade hans ry, hans team og Formel 1. Da han i Magny-Cours år 2000 gav Michael Schumacher fingeren brugte han pressekonferencen for at undskylde for hans handling.

David Coulthard gik da også hen og undskyldte til Juan Pablo Montoya før søndagens løb for hans nedladende bemærkning.


David Coulthard kaldte først Montoya for en abe og undskyldte bagefter

Juan Pablo Montoya sagde efter løbet, at

”Han kom og undskyldte her til morgen. Det var rart.”

”Jeg sagde ’du har i de seks år jeg har kørt Formel 1 ikke talt med mig, så det er svært at forstå, at du ikke stoler på mig. Jeg har aldrig gjort dig noget.’”


Juan Pablo Montoya på Silverstone 2006

”Jeg var på vej i pit, da han begyndte sin omgang og han var aldrig tæt nok på mig til at jeg kunne have sænket ham. Jeg kørte igennem sandhassen, holdt til højre og kørte ind i pitten. Han sagde, at han blev nødt til at sænke tempoet for at sikre, at jeg ikke ødelagde hans omgang, men det var jeg heller ikke noget jeg havde planlagt at gøre.”