Martin Whitmarsh tager kritikken roligt

Til trods for McLarens ustabile formkurve, er dette ikke noget der får teamchefen til at genoverveje holdets indsats.

McLaren MP 4-28 præsentation . Copyright McLaren Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 31/3 2013 klokken 16:03

McLaren gik ind til sæsonen 2013 med store forventninger om, at deres bil havde potentialet til at kæmpe med om mesterskabet fra start.
Men et hurtigt tilbageblik på sæsonens to første løb, kaster hverken topplaceringer eller høje pointscoringer af sig.

I Australien scorede Jenson Button to point ved en slutplacering som nummer ni, mens Sergio Perez endte løbet som nummer 11.
I Malaysia var Jenson Button langt fra pointene og endte på en placering som nummer 17, mens Perez sluttede på plads ni og snuppede to point.

Til trods for, at ambitionerne endnu ikke er blevet indfriet efter sæsonstarten, så er Martin Whitmarsh ikke ude på at hænge nogen ud og klandre ansvaret.

Til ESPNF1 udtaler briten: "Jeg er rolig omkring det. Jeg er passioneret omkring mit arbejde. Naturligvis kan jeg ikke lide, når tingene ikke går den rigtige vej, men vi har alle et job, og jeg er ikke bange for at stå ved det, når tingene ikke er som forventet."

"Det er altid meget nemt: nogle prøver at få mig til at give navne på nogle af dem, som er ansvarlige, også selvom de berørte måske ikke engang er til stede til at kunne forsvare sig selv. Det er ikke min stil, og jeg tror fuldt og fast på vores kørere, engineers og personale, alle her er fuldt motiverede."

Martin Whitmarsh' direkte tilgang til tingene er noget, som han håber har skabt respekt blandt personalet, og som på den måde kan styrke hele processen omkring udvikling og motivation.

"Jeg håber og tror, at jeg har en vis portion positiv indflydelse på folkene omkring organisationen, og jeg håber at de respekterer - eller jeg håber at de gør, jeg er ikke altid sikker - respekterer, at jeg siger tingene ligeud," slutter Whitmarsh.

Sergio Perez Copyright McLaren Media

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marussia står foran vigtigt valg Sæsonen starter først i Spanien »