Skriver Alonso historie i eftermiddag?

Fernando Alonso har, trods et statistisk mindre godt udgangspunkt, en chance for at skrive historie i eftermiddag. Hvis han vinder løbet i dag, så bliver han ikke den første med tre sejre i Monaco, men den første der sejrer for tre forskellige hold.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 26/5 2013 klokken 08:05

Skulle Fernando Alonso vinde dagens grand prix, så bliver han den første, der vinder for tre forskellige hold. Tidligere har spanieren stået øverst i 2006 for Renault og 2007 for McLaren. Udgangspunktet fra plads seks er dog ikke det bedste.

Lewis Hamilton, Fernando Alonso og Felipe Massa på podiet efter løbet i Monaco 2007.
Copyright McLaren Media


Af de 59 foreløbige løb afviklet i Fyrstendømmet er de 49 vundet af en kører, der er startet på en af de tre første startpladser.

”Naturligvis vil vi gerne vinde mesterskabet, men Monaco er et specielt løb, lad os sige det vigtigste løb i mesterskabet.”

”Fordi alle har hørt om Monacos grand prix, Indy 500 og Le Mans, de tre løb som alle kender, selv om de ikke er motorsportsfans.”

Fernando Alonso viser Flavio Briatore, trofæere frem efter løbet i Monaco 2006.
Copyright Renault F1


”Her er vi i Monte Carlo, og det er mange år siden Ferrari er lykkedes at vinde her, og for mig personligt, jeg kan blive den første mand til at vinde for tre forskellige hold, og det er helt sikkert en kæmpe motivation for at gøre det.”

Vi bliver klogere i eftermiddag.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rejs med BMF1 til Ungarn Williams med Mercedes i 2014? »