• Forside

Renault vil tilbyde kundemotorer

Renault skulle angiveligt have åbnet op for, at andre hold også i fremtiden, vil kunne få glæde af deres stærke Formel 1 motorer. Tilmed siges det, at Renault allerede nu skulle være i forhandlinger med et hold for 2007 sæsonen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/6 2006 klokken 12:06

Et af de mest succesfulde samarbejder i Formel 1 var, da Williams kørte med Renault motorer. Williams var på det tidspunkt holdet man skulle slå. Kan det være på vej tilbage?

I et interview med Autosport udtalte Flavio Briatore, at Renault meget gerne vil levere motorer til et hold mere, en opgave som han er sikker på fabrikken let vil kunne håndtere.


Podiet ved Spaniens Grand Prix 1993, hvor Prost kørte i en Renault motoriserede Williams.

”Vi ønsker at levere Renault motorer til et andet hold. Vi har kapaciteten til at klare opgaven i Viry, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal gøre det,” udtalte italieneren, der ser de nye motor regler som et positivt træk og en god grund til at begynde at sælge motorer til konkurrerende hold.

Williams er et af de hold, der er blevet sat i forbindelse med Renault omkring en eventuel ny motor kontrakt med franskmændene, men ifølge Bob Bell har der været flere hold ovre for at banke på døren, for at høre om muligheden.

Hvem det er, vil han naturligvis ikke ud med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.