Allan Simonsen død

Den danske racerkører, Allan Simonsen, døde af de kvæstelser han pådrog sig i starten af løbet. Æret være hans minde. Allan efterlader sig kæreste og datter. Vores tanker er hos hans efterladte.

Allan Simonsen, 5. juni 1978-22. juli 2013. . Copyright Allansimonsen.com

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/6 2013 klokken 09:06

Allan Simonsen mistede livet af de kvæstelser han pådrog sig, da han på vej ud på tredje omgang i årets 24 timers Le Mans crashede sin Aston Martin i det, der ligner et såkaldt freak accident.

Den 34-årige kørers Prodrive Aston Martin-hold tilbød at trække de fire resterende biler ud af løbet af respekt for Allan, men det afviste Allans pårørende. Det ville ikke have været i fynboens interesse. Også Aston Martins hjemmeside er lagt ned af respekt for Allan.

Arrangørerne fra A.C.O. valgte at lade løbet fortsætte, men alle er berørte over dødsfaldet, der er det første dødsfald under racet siden Jo Gartner forulykkede i 1986.

Allan Simonsens bedste resultat på Le Mans var en andenplads i GT2.
Copyright Ferrari Media


Der er oprettet flere mindesider for Allan Simonsen på facebook. Den største er 'R.I.P Allan Simonsen, Le Mans 2013' med mere end 100.000 likes.

Selv om det gør ondt på os, ikke bare at miste en racerkører, men også en dansk en af slagsen, så er det eneste lyspunkt, at Allan døde mens han gjorde det, han elskede mest. Så heldige er vi andre nok ikke.

Hvis man ønsker at støtte de efterladte, så har Eurosport indtil videre været de første, da de donerer alle SMS-indtægter, efter administration, til Allans familie. Sender man ESP til 1231, så støttes der med 5 kr/sms, hvilket giver godt 4 kroner i overskud.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber-skifte måske ikke så klogt F1 er kun politik »