De korte nyheder

Der kommer mange nyheder i denne tid, men ofte er de mere af nice to know end has to know. Et par stykker af dem kommer i denne lille nyhed, hvor der ikke bliver gået i dybden. Bl.a. kommer Kevin ikke til at teste for Force India.

. Copyright Marussia F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/7 2013 klokken 11:07

Den første nyhed vi kommer med i dag er bekræftelsen på, at Marussia fra 2014 kører med Ferraris drivværk. Hvor længe kontrakten er gældende er lidt usikkert, men i pressemeddelelsen står der ’Long term’.

Hos Williams forlader Mike Coughlan nu det kriseramte hold. Det kommer ikke som en overraskelse, og har været vidst i et stykke tid. Nyt er det at Pat Symonds skifter fra en rolle som teknisk konsulent hos Marussia til Chief Technical Officer hos Williams.

Kevin Magnussen kommer ikke til at få en testdag hos Force India. Det anglo/indiske hold har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de skriver at GP2-køreren James Calado, Paul di Resta og Adrian Sutil hver får en dag i bilen. Hvem der kører hvornår offentliggøres først om morgenen på testdagen.

Pastor Maldonado
Copyright Williams F1


Pastor Maldonado er en kandidat til et sæde hos Lotus GP, hvis Kimi Raikkonen forlader holdet til fordel for Red Bull Racing. Hans PDVSA-millioner vil lune godt hos Lotus, men det vil de også hos Williams, og efter Hugo Chavezs død vides det ikke, hvor meget sponsoratet er værd i fremtiden.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin får McLaren test Så skulle Young Driver-feltet været fastlagt »