Ryger Suzuka på bekostning af Red Bull Ring?

Det forlyder, at Red Bull Ring har fået en plads i næste års kalender. Efter sigende skulle 6. juli 2014 være dagen, hvor Østrig genindtræder i Formel 1, men er det på bekostning af Suzuka-banen i Japan?

Red Bull Ring . Copyright Renault Sport

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/7 2013 klokken 20:07

De store rygter i dag og en artikel på wikipedia skulle angiveligt vise næste års kalender, komplet med New Jersey, Sochi og Red Bull Ring i Østrig. Kalenderen er på 21 løb, og løbet der mangler er Japans grand prix på Suzuka.

Godt nok er det ikke en F1'er, men vi kan alle nyde Marco Sørensen besejre den røde tyr i WSR.
Copyright Renault Sport


Samtidig er det spanske grand prix hensat til Valencia, hvilket heller ikke er bekræftet, og Circuit de Catalunya sælger billetter til næste års grand prix på deres bane, for de har en kontrakt, som de ikke ønsker at fravige.

Red Bull Rings genindsættelse vil naturligvis please Red Bulls ejer Dietrich Mateschitz, og banen var allerede på tale til det grand prix, der skulle være afviklet sidste weekend, men som endte med at blive aflyst.

Suzuka er sammen med Spa de mest populære baner blandt kørere og fans.
Copyright Lotus GP


En kalender uden Suzuka er dog noget, der undrer. Netop med Honda, der indtræder officielt i Formel 1 i 2015 som motorleverandør til minimum McLaren, og så droppe løbet i 2014. Alligevel tænker man jo tilbage på, at Suzuka også var droppet i 2007 og 2008.

Endnu er det kun et udkast på Wikipedia, og der er ikke kommet så meget som en uofficiel kalender ud endnu.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Little Mag håber på 2014-debut Derfor har Caterham-kørerne det svært »